Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης



Η συγκλονιστική εικόνα των προσφύγων που κατακλύζουν τα νησιά, τα λιμάνια, τις εθνικές οδούς και τα συνοριακά περάσματα της χώρας μας, αποκαλύπτουν ένα μονάχα κομμάτι της φρίκης, της ανείπωτης δυστυχίας και της καταστροφής που προκαλεί χρόνια τώρα ο αδιάκοπος πόλεμος των ιμπεριαλιστών.

Ακόμη και τώρα που ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑ και από δίπλα οι ιμπεριαλιστές της Ε.Ε. μιλάνε για ανακωχή στη Συρία, στην ουσία προετοιμάζονται για το ξαναμοίρασμα ολάκερης της γύρω περιοχής, στο πλαίσιο του παγκόσμιου ανταγωνισμού τους.

Η υπερδραστηριότητα τον τελευταίο καιρό της βάσης της Σούδας και του Π.Β.Κ. και η κατάληψη του Αιγαίου από το νατοϊκό στόλο, είναι ξεκάθαρο πως εξυπηρετεί την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στην περιοχή. Η χώρα μας εμπλέκεται επικίνδυνα στην κλιμακούμενη σύγκρουση Δύσης- Ρωσίας. ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και Ρωσία είναι φονιάδες και ληστές των λαών και σαν τέτοιοι που είναι ανάλογα αντιμετωπίζουν και τους πρόσφυγες, που είναι τα θύματα του πολέμου τους.

Χωρίς καθυστερήσεις οφείλουμε να βγούμε στο δρόμο για να εκφράσουμε ενεργά την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες απαιτώντας να φύγει ο νατοϊκός στόλος από το Αιγαίο και να πάψει να χρησιμοποιείται η βάση της Σούδας για την υπηρέτηση του ιμπεριαλιστικού πολέμου…

Αποφασιστικά να μπούμε στον αγώνα για τη συγκρότηση μετώπου των λαών φραγμό στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών.
Χανιά 26-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου