Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι διεθνείς  εγκληματίες,  ηγέτες του Ισραηλινού κράτους ξανακτύπησαν!  Απέδειξαν  για μια ακόμη φορά πως είναι άξιοι συνεχιστές των ναζιστικών και φασιστικών εγκλημάτων του εικοστού αιώνα. 
Δολοφόνησαν εν ψυχρώ άοπλους συμπαραστάτες του αγώνα των Παλαιστινίων αφού πρώτα κατέλαβαν τα πλοία, μεταξύ αυτών και ελληνικά, που φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Συνέλαβαν εκατοντάδες μέλη του  Κινήματος Ελεύθερη Γάζα, τραυμάτισαν δεκάδες και άρπαξαν τα πλοία. Όχι σαν κοινοί πειρατές όμως!  Γιατί και οι σύγχρονοι πειρατές στις ακτές της Σομαλίας λόγου χάρη  και αλλού, έχουν δείξει πως σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Αλλά σαν κανονικοί υπάνθρωποι, κατά συρροή  εγκληματίες τρομοκράτες που το μόνο που τους ταιριάζει είναι μια σύγχρονη δίκη της Νυρεμβέργης.
Την ίδια ευθύνη για τα εγκλήματα του Ισραήλ φέρουν  και όσοι, με επικεφαλής τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές, το στηρίζουν δεκαετίες τώρα στην πολιτική γενοκτονίας που ασκεί συστηματικά ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Αλλά και η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη στα όσα συνέβησαν, και μάλιστα στα διεθνή ύδατα, σήμερα τα ξημερώματα.  Με την εκκωφαντική σιωπή της στις απειλές των Ισραηλινών ημέρες τώρα και με την συνέχιση της στενής σχέσης με το Ισραηλινό σιωνιστικό κράτος. Κατόπιν εορτής ( δηλαδή της σφαγής) αναγκάστηκε να διακόψει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις που διεξήγαγε την ίδια  ώρα  που αυτές οι δυνάμεις διέπρατταν  ακόμη ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί  τους εργαζόμενους και την νεολαία, κάθε προοδευτικό άνθρωπο να καταδικάσει το νέο αυτό έγκλημα των σιωνιστών δολοφόνων. Να πάρει μέρος ενεργά στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη τη χώρα. Να δυναμώσει τον αγώνα της υπεράσπισης του παλαιστινιακού λαού. Να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού και όσους τη στηρίζουν.
Aμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!
Να σπάσει ο γενοκτονικός αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας!
Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες σιωνιστές!
Καμιά σχέση με το σιωνιστικό κράτος!
Αλληλεγγύη  στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους
και το διεθνές κίνημα συμπαράστασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου