Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Συναγερμός για να σωθούν οι ζωές


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα
Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597
www.kkeml.gr e-mail: cpgml@otenet.gr
Ανακοίνωση Τύπου


Συναγερμός για να σωθούν οι ζωές
και να νικήσει ο αγώνας των 300 απεργών πείνας

Τρίτη 1 του Μάρτη 2011
  
Όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνουν οι κίνδυνοι για τη ζωή και την υγεία των 300 μεταναστών-εργατών που κάνουν απεργία πείνας εδώ και 35 ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεκάδες βρίσκονται στα νοσοκομεία συνεχίζοντας την απεργία, ενώ οι υπόλοιποι είναι σε άσχημη κατάσταση, αλλά με μεγάλα αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας.

Όσο περνούν οι μέρες και οι ώρες τόσο εξαπλώνεται ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης, μέσα κι έξω απ’ την Ελλάδα, από χιλιάδες εργαζόμενους, νέους, απλούς ανθρώπους που κατανοούν πως ο ηρωικός αγώνας των 300 μεταναστών-εργατών είναι τμήμα του μεγάλου πολέμου για την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, για τη νίκη της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη, δολοφονική πλέον, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου να αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των 300 μεταναστών-εργατών για νόμιμη παραμονή και εργασία. Καλεί σε παλλαϊκό συναγερμό τους εργαζόμενους και όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα για να σωθούν οι ζωές των απεργών πείνας. Για να νικήσει ο αγώνας τους! Καλεί σε πολύμορφη υποστήριξη των κινητοποιήσεων που διοργανώνονται και μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις. Καλεί τα εργατικά συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις τοπικές κοινωνικές κινήσεις και πρωτοβουλίες να πάρουν πρωτοβουλίες επείγουσας δράσης.


Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου