Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Να φράξουμε το δρόμο στις φασιστικές συμμορίες

αναδημοσιευση απο το βυσσινοκηπο

Άρθρο με αφορμή τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών,σε 3 συντρόφους του Μ-Λ χώρου στις Σέρρες.
Η φασιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής, όλοι αυτοί οι ντεμέκ αντισυστημικοί "λεβέντες", είναι η καρδιά η ψυχή και το μακρύ χέρι του ίδιου του συστήματος.
Γιγαντώθηκαν από τη ρατσιστική προπαγάνδα των ΜΜΕ και των αφεντικών. Βλέπουν σε κάθε κομμουνιστή έναν ανθέλληνα, σε κάθε μετανάστη ένα κλέφτη του μεροκάματου, σε κάθε τσιγγάνο έναν εγκληματία. Γιατί; Μα είναι ξεκάθαρο. Γιατί βλέπουν με τα μάτια των αφεντικών αυτής της κοινωνίας...
Τα αφεντικά, οι πραγματικοί ανθέλληνες, αφού έχουν κλέψει την επιδότηση από τα λεφτά του Ελληνικού λαού κλείνουν τα εργοστάσια εδώ, ή κατασκευάζουν τα πλοία τους στη Κορέα πετώντας στην ανεργία χιλιάδες εργάτες. Αυτά τα ίδια αφεντικά κατηγορούν τους κομμουνιστές για ανθέλληνες επειδή οι κομμουνιστές τους ξεμασκαρώνουν και αρνούνται να διασπάσουν την εργατική τάξη σε ντόπια και ξένη. Βάζουν λοιπόν τους φασίστες να χτυπούν και τους ξένους και τους κομμουνιστές.
Τα Ευρωαφεντικά γελάνε από τις μακρινές Βρυξέλλες γιατί με τη συνθήκη του Δουβλίνου 2 κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα, την χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, χώρα υποδοχής και περιφρούρησης ενός τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος από δύστυχους ανθρώπους, διωγμένους από τη πατρίδα τους από τους πολέμους και τους λοιμούς ...που τα μεγάλα αφεντικά του κόσμου δημιούργησαν στην Ασία και την Αφρική.
Υπάρχει λοιπόν συσσώρευση δυστυχίας στη πατρίδα μας. Και αυτή δημιουργεί εγκληματικότητα. Μόνο που και σε αυτή την εγκληματικότητα υπάρχουν τα αφεντικά της σωματεμπορίας, της διακίνησης ναρκωτικών και όπλων που βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Είδατε ποτέ τη Χρυσή Αυγή, η οποία ακριβώς επειδή κινείται στα γρανάζια του συστήματος (ΚΥΠ, ένοπλες δυνάμεις, αστυνομία κλπ) ξέρει ποιοι είναι οι οργανωτές του εγκλήματος... να διώκει κάποιον από τα αφεντικά του εγκλήματος; Φυσικά ΟΧΙ. Η Χρυσή Αυγή δεν τα βάζει ποτέ με τα αφεντικά. Πολλές φορές μάλιστα έχει αποδειχτεί ότι μέλη της Χ.Α. είναι αρχηγοί στις μαφίες προστασίας μαγαζιών και εμπορίου όπλων.
Αυτοί είναι τα ανθρωποειδή που κατά τα άλλα προστατεύουν τις γιαγιάδες στο δρόμο. Υποκριτές, θρασύδειλοι, εχθροί του ανθρώπινου είδους.
Και βέβαια το σύστημα τους χρησιμοποιεί προεκλογικά και με ένα ακόμα τρόπο. Με το πογκρόμ βίας σε αυτή τη προεκλογική περίοδο, τα αστικά κόμματα εξασφαλίζουν ψήφους φοβισμένων μικροαστών, οι οποίοι ποντάρουν στην ασφάλεια που τους παρέχουν τα καθεστωτικά κόμματα. Προτιμάνε τη "δημοκρατική" βία και τάξη του κράτους, παρά την ανεξέλεγκτη παρακρατική βία.
Πολλοί οι τρόποι λοιπόν που το σύστημα χρησιμοποιεί τους φασίστες, για να σταθεροποιεί τη θέση του.
Ξεσκεπάστε λοιπόν την αντεργατική - αντιλαϊκή φύση της συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Αν σας πουν ότι είναι Έλληνες πατριώτες ρωτήστε τους να σας πουν την άποψή τους για το Χίτλερ και τις 700.000 χιλιάδες Ελλήνων που σκοτώθηκαν στην αντίσταση ή πέθαναν από τη πείνα στη κατοχή. Αν σας πουν ότι είναι γενικά εναντίον των ξένων ρωτήστε τους αν είναι εναντίον των τουριστών ή εναντίον των συνανθρώπων μας αλλοδαπών που κατάγονται από χώρες της δύσης κι επέλεξαν την Ελλάδα σα δεύτερη πατρίδα τους. ΟΧΙ δεν είναι εναντίον τους. Δεν τους αφορούν αυτοί οι ξένοι, γιατί αυτούς τους χρειάζονται οι καπιταλιστές για να βγάζουν χρήμα από τα ξενοδοχεία τους και τα κτηματομεσιτικά τους γραφεία.
Οι χρυσαυγίτες λοιπόν χτυπούν τους ξένους που ψάχνουν δουλειά για να διασπάσουν την εργατική τάξη, για να κοροϊδέψουν και να προσεταιριστούν τους όποιους Έλληνες εργάτες δεν έχουν ίχνος ταξικής συνείδησης.
Έτσι και αφήνουν στο απυρόβλητο τα αφεντικά τους και δηλητηριάζουν με ταξικό μίσος την κοινωνία. Εξασφαλίζουν διχόνοια και ανθρωποφαγία για τους από κάτω, κερδοφορία και ασφάλεια για τους από πάνω. Οι χρυσαυγίτες μετέχουν στην αύξηση της εγκληματικότητας, που μετά την κεφαλαιοποιούν πολιτικά προς όφελός τους. Αποτελούν καρκίνο για την κοινωνία κι επιτέλους πρέπει να τους μπλοκάρουμε ιδεολογικά αλλά και οργανωτικά. Η οποιαδήποτε ανοχή δείχνουμε σε τέτοιες ιδέες, είτε ξεκινάνε από το νοσταλγό της χούντας στη γειτονιά μας, είτε από τον προπαγανδιστή του φυλετικού μίσους μέσω διαδικτύου, απλά βοηθά στην επώαση του αυγού του φιδιού. Ας αντιδράσουμε πριν είναι αργά. Πριν τα παιδιά μας αρχίζουν να ζουν, υπό την απειλή της φασιστικής ρατσιστικής βίας, σε ένα καθεστώς κοινωνικού ζόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου