Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ηράκλειο:Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές


ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ



 Εργατικό Κέντρο  Δευτέρα  5/5  7.30 μμ

Θέμα : Ευρωεκλογές και Αριστερά


Στους δρόμους και όχι στην κάλπη θα ανατραπεί η επίθεση !
Μόνο στην πάλη του μπορεί να βασίζεται ο λαός  !

Η πάλη ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ενωση και η έξοδος της χώρας από τον συνασπισμό των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία καθήκοντα της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας της χώρας μας.
O μοναδικός ρόλος του Ευρωκοινοβουλίου είναι να νομιμοποιεί ιμπεριαλιστικούς πολέμους, αντεργατικούς νόμους, μέτρα κρατικής τρομοκρατίας, αντικομμουνιστικά μνημόνια και άλλες αθλιότητες και βαρβαρότητες. 
Η θέση της αποχής από τη φάρσα των ευρωεκλογών είναι η μόνη θέση που δε νομιμοποιεί το δήθεν δημοκρατικό προσωπείο της ιμπεριαλιστικής και αντιδραστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δε σπέρνει συγχύσεις και αυταπάτες σε σχέση τόσο με αυτήν, όσο και με τα όργανά της και βέβαια, πολύ περισσότερο, με την προοπτική της λαϊκής πάλης σε σχέση με την ΕΕ.
Η χώρα μας και ο λαός μας έχει κάθε δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη στη φάρσα των ευρωεκλογών αλλά και να επιχειρήσει μια άλλη πορεία, μια πορεία απαλλαγμένη από τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, μια πορεία έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και με αυτή την έννοια, θεωρούμε, ότι η θέση του ΚΚΕ(μ-λ) της αποχής είναι η μόνη θέση που μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει το ρόλο του ευρωκοινοβουλίου αλλά και να συμβάλλει στην οικοδόμηση ενός λαϊκού κινήματος που θα αντιπαλεύει μαζικά και αποφασιστικά την ΕΕ και τις πολιτικές της.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται εν όψει των ευρωεκλογών, το ΚΚΕ(μ-λ), θέλει να κουβεντιάσει μαζί σας, στην  συζήτηση – εκδήλωση που διοργανώνει,

Εξω η Ελλάδα από την Ε.Ε.

Αποχή από τις ευρωεκλογές

ΚΚΕ(μ-λ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου