Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Συνεχίζουμε τον αγώνα! Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις!

Συνεχίζουμε τον αγώνα!
Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ!

Ένα ποτάμι λαϊκής οργής πλημμύρισε τους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας. Την Τετάρτη 5 Μάη, στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι και απόμαχοι της δουλειάς διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα την εναντίωσή τους στη βαρβαρότητα των μέτρων που με καταιγιστικό ρυθμό προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατ’ εντολή του ιμπεριαλιστικού κεφάλαιου και των μηχανισμών τους, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Έγινε σε όλους πλέον ξεκάθαρη η πρωτόγνωρη μαζική αγανάκτηση και η αποφασιστικότητα των εργαζομένων να παλέψουν για την ανατροπή των μέτρων και το διώξιμο των εγκληματιών του ΔΝΤ και της ΕΕ που, μαζί με το ντόπιο κεφάλαιο, θέλουν να εξοντώσουν την κοινωνική πλειοψηφία και το μέλλον της χώρας και των ανθρώπων της.
Μπροστά στη δίκαιη οργή του λαού επιστρατεύτηκαν, για μια ακόμη φορά, πολύμορφοι μηχανισμοί προβοκάτσιας, υπονόμευσης, αποπροσανατολισμού και τρομοκρατίας, με προφανή στόχο να επιδράσει ο φόβος και να σταματήσει το μεγάλο ποτάμι οργής και αγώνα. Δίπλα στην προπαγάνδα μηνών των ΜΜΕ που απέτυχε οικτρά, παράλληλα με απειλές και υποδείξεις για την αστική νομιμότητα, ταυτόχρονα με μια τεράστια επιχείρηση αστυνομοκρατίας και απειλών, επιστρατεύτηκε -και ήδη χρησιμοποιείται- και η υπονόμευση από ενέργειες εντελώς ξένες στο πνεύμα των σημερινών μεγάλων κινητοποιήσεων.
Κάθε φορά που ο λαός και οι εργαζόμενοι επιχειρούν να βγουν στο προσκήνιο και να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, να ξεφύγουν από την πολιτική κηδεμονία των αστικών κομμάτων και να σταθούν ανεξάρτητοι υπερασπίζοντας τα συμφέροντά τους, δυνάμεις και ενέργειες «τυφλές» ή προβοκατόρικες δίνουν χέρι βοηθείας και σωτηρίας στους κυρίαρχους, στην κυβέρνηση και στο κατεστημένο. Ήδη, η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται βάναυσα τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων για να στήσουν σκηνικό ομοψυχίας, φόβου και πειθαναγκασμού. Ήδη, οι δυνάμεις καταστολής, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και συνεχίζοντας τη δολοφονική κατασταλτική τους δράση κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, έχουν στήσει σκηνικό πλήρους ασυδοσίας, τρομοκρατίας, επιθέσεων και συλλήψεων στο κέντρο της Αθήνας.
Δεν θα τα καταφέρουν! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, περιφρουρώντας τις κινητοποιήσεις τους, θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους, τις απεργίες και τις διαδηλώσεις. Δεν θα απο¬προ¬σα-να¬τολιστούν από τις προβοκάτσιες, δεν θα υποκύψουν στα καλέσματα της εθνικής ομοψυχίας και της δήθεν ομαλότητας, δεν θα συρθούν πίσω από το πνεύμα υποταγής του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Θα πυκνώσουν τις γραμμές της πάλης για την πλήρη ανατροπή των βάρβαρων μέτρων και των πολιτικών της κυβέρνησης, ΔΝΤ και ΕΕ.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου