Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στις 19 Μάη ψηφίζουμε Στηρίζουμε Αγωνιστικές Κινήσεις



























       Στις  19 του Μάη στέλνουμε μήνυμα Αντίστασης στην πολιτική που προωθεί το σύστημα, στην πολιτική που υπονομεύει το μέλλον του λαού και της νεολαίας.
     Συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια των Αγωνιστικών Κινήσεων και τα στηρίζουμε στις εκλογές για να δυναμώσει μέσα στους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους η φωνή που προωθεί του ανυποχώρητους αγώνες ενάντια σε κάθε λογική συμβιβασμού και προτασεολογίας.
     Με αφορμή τις εκλογές -αλλά προπάντων - μετά απο αυτές  ανοίγουμε τη συζήτηση στους κόλπους της σπουδάζουσα νεολαίας προσπαθόντας να πολιτικοποιήσουμε το κλίμα και να συντελέσουμε στο άνοιγμα κινηματικών διαδικασιών προκειμένου να βγουν οι φοιτητές οργανωμένα στο πλάι του λαού για την απόκρουση της επίθεσης που δέχονται απο απο τα νέα μέτρα κυβέρνησης ΔΝΤ ΕΕ ΝΔ και ΛΑΟΣ.
      Απέναντι σε εκλογές 'κηδεία' και μηχανισμών που θέλουν ΔΑΠ ΠΑΣΠ προκειμένου να μην ανοίξουν τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, η νεολαία και οι προοδευτικές δυνάμεις δεν πρέπει να υποταχθούν ούτε να εγκλωβιστούν σε ψευτοδιλλήματα που απαξιώνουν κατακτήσεις που κερδίθηκαν με αγώνες και αίμα απο το φοιτητικό κίνημα.
     Στους δύσκολους καιρούς που ετοιμάζει το ιμπεριαλιστικό σύστημα για τους λαούς η ισχυροποίηση των φωνών Αντίστασης με κάθε αφορμή είναι όσο ποτέ αναγκαία όπως επίσης και το ξεκαθάρισμα-με κινηματικούς όρους- των γραμμών πάλης μέσα στα πλαίσια του κινήματος και της Αριστεράς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου