Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Όχι στις επιχειρήσεις-«σκούπα» και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Όχι στις επιχειρήσεις-«σκούπα» και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Επιχειρήσεις-«σκούπα», στρατόπεδα συγκέντρωσης, αντιδράσεις περιφερειαρχών και δημάρχων, από κοντά τα φασιστόμουτρα  της Χρυσής Αυγής και ο Καρατζαφέρης που μας καλεί ακόμη και να τους πυροβολούμε! Οι μετανάστες γίνονται για άλλη μια φορά τα εύκολα θύματα μιας πολιτικής που καταργεί δικαιώματα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτή τη χώρα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα. Όχι τυχαία, σε προεκλογική περίοδο, όπου ο λαός πρέπει να «ξεχάσει» τους υπεύθυνους της εξαθλίωσής του.
Υπεύθυνοι για τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν είναι οι μετανάστες. Ο αντίπαλός μας είναι κοινός. Είναι ο ίδιος που θέλει να αφαιρέσει κάθε δικαίωμα, κάθε κατάκτηση και από τους έλληνες εργαζόμενους. Είναι οι ιμπεριαλιστές του ΔΝΤ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που καταστρέφουν χώρες για τα δικά τους συμφέροντα και οδηγούν τους λαούς στο θάνατο και την προσφυγιά. Είναι το ντόπιο κεφάλαιο που συνδράμει στο μακελειό των λαών και καταργεί κάθε κατάκτηση και δικαίωμα απ’ όλους τους εργαζόμενους στη χώρα.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους έλληνες εργαζόμενους και άνεργους να καταδικάσουν τις ρατσιστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης, να μη δεχτούν τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης και να αγωνιστούν μαζί με τους μετανάστες συναδέλφους τους ενάντια στο κοινό αντίπαλο που μας οδηγεί όλους στην ανεργία και την εξαθλίωση.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ντόπιοι και ξένοι, για το δικαίωμα στη δουλειά, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην ασφάλιση, για το ίδιο το δικαίωμα στη ζωή.· ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!


· ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!


· ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!


· ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου