Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Ιντιφάντα!Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ...
                                            ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

Την Πέμπτη 29/3, εισέβαλαν στην πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ, καταπατώντας το άσυλο, περίπου 30 φασιστοειδή-παρακρατικοί, με κράνη και ρόπαλα, κάνοντας επιχείρηση «σκούπα» σε φοιτητές και στέλνοντας συναδέλφους μας στο νοσοκομείο. Ξεκινώντας από το Μαθηματικό χτύπησαν μέλη του Φοιτητικού Συλλόγου και στη συνέχεια μπούκαραν στη Γενική Συνέλευση Φυσικού, διαλύοντάς την. Τα φασιστοειδή αυτά είναι μέλη-πληρωμένοι μπράβοι της νεοναζιστικής παράταξης «Νέοι Ορίζοντες» που παρεμβαίνουν στη Φιλοσοφική Αθήνας. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να στοχοποιούν μέλη αριστερών και αυτόνομων συλλογικοτήτων, αναδεικνύοντας έτσι τον παρακρατικό-ασφαλίτικο χαρακτήρα τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ενέργεια συμβαίνει την ίδια στιγμή που το κράτος στήνει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες. Δεν είναι τυχαία η επιχείρηση σκούπα στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά γύρω από τις σχολές του κέντρου (ΑΣΟΕΕ, Νομική), στοχοποιώντας και αμφισβητώντας μάλιστα το λαϊκό χαρακτήρα του Ασύλου.
Εντάσσεται στη συνολικότερη προσπάθεια του συστήματος να τρομοκρατηθεί ο λαός, η νεολαία και τα πρωτοπόρα κομμάτια τους. Θέλει με αυτές τις πραχτικές να νομιμοποιήσει την παρουσία των μπάτσων στις σχολές, να χτυπήσει το Άσυλο και τις συνδικαλιστικές ελευθερείες. Όλα αύτα πάνε πλάι-πλάι στην προσπάθεια εφαρμογής του νέου νόμου-πλαίσιο και του πανεπιστημίου του μνημονίου.
Το σύστημα της εκμετάλευσης και υποτέλειας στο ξένο κεφάλαιο χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να καταστείλει και να τρομοκρατήσει κάθε οργανωμένη προσπάθεια αντίστασης.
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!
ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου